Onze hosted oplossingen

Bij abo-IT hebben we ervoor gekozen om eigen diensten op te zetten. We hebben hiervoor gekozen, zodat we de diensten zelf in de hand hebben en dat we niet afhankelijk zijn van andere partijen. Hierdoor hebben we zelf de kennis in huis. De diensten die we aanbieden zijn op basis van vragen uit de markt. De diensten draaien we vanuit 3 datacenters. We maken gebruik van onze eigen infra structuur, hard- en software.

Een opsomming van de diensten vindt u hieronder:

 • Hosted Exchange
 • Hosted Server
 • Hosted Werkplek
 • Hosted Spam Solution
 • Hosted Online Back-up
 • Hosted Datashare
 • Hosted monitoring
 • Webhosting

Hosted Exchange

Doordat we steeds meer devices hebben is het makkelijk om de e-mail op 1 locatie te hebben waarmee de verschillende devices connectie kunnen maken. Hierdoor is het voor u als gebruiker steeds gemakkelijker om te werken met de e-mail, agenda en contactpersonen. Doordat er steeds meer in de cloud staat hebben wij ervoor gekozen om hier een oplossing te kunnen bieden aan onze klanten. We maken gebruik van de Exchange server van Microsoft. Hierdoor is het voor u als gebruiker mogelijk om gebruik te maken van alle voordelen van de Exchange omgeving, zonder dat u rekening hoeft te houden met de server. Deze wordt immers door ons beheerd.

We hebben een 2-tal soorten abonnementen:

 • Hosted Exchange standaard
  Hierbij heeft u toegang tot uw mailbox met alle soorten devices, 1 GB mailbox ruimte, Spam/virus filtering, dagelijkse back-up
 • Hosted Exchange premium
  Hierbij heeft u toegang tot uw mailbox, 10 GB mailbox ruimte, Spam/virus filtering, dagelijkse backup, koppeling met mailboxen en agenda ’s van uw collega’s binnen de organisatie.

Hosted Server

We hebben de mogelijkheid gecreerd voor uw organisatie tot het verplaatsen van uw huidige server naar ons datacenter. U heeft geen omkijken meer naar hard- en software. Hierdoor kan u gebruik maken van de server vanuit elke locatie, zolang u een internet verbinding heeft. Van de server wordt dagelijks een back-up gemaakt. Op het moment dat er een probleem is kunnen wij direct bekijken wat dit is. Hierdoor heeft u geen omkijken meer naar de server en het beheer hiervan. Wij verzorgen de updates van de server, controleren of alles goed gaat, zodat u ongestoord kan werken.

Bij deze dienst hebben we verschillende mogelijkheden. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Hosted werkplek

We maken gebruik van een terminal server oplossing. Door een werkplek af te nemen heeft u een werkplek in de cloud. Doordat deze cloud door ons wordt beheerd en gehost heeft u altijd uw gegevens bij de hand, mits u een internet verbinding heeft. U kunt gebruik maken van standaard software. Denk hierbij aan Office 2019, Java, adobe reader.

Hosted Spam solution

Geen spam meer ontvangen? Maak gebruik van ons SPAM filter. U laat de mail afleveren op 1 van onze SPAM filters en na controle en oké wordt de mail doorgezonden naar de mailserver waarop de mail afgeleverd dient te worden. Het voordeel is dat de mail nu schoon is. Uw mailserver heeft geen extra werk meer.

Online en OnPremise back-up oplossingen

We zijn partner van EVault en Veeam. Hiermee kunnen we een oplossing leveren die algemeen bekend staan om hun efficente en betrouwbare manier van het maken van de back-ups.

Webhosting

Wij bieden Webhosting aan in diverse pakketten, zowel als Private VPS of als Shared Hosting. Wij bieden Direct admin aan als Hosting software, met eventueel een technisch kant en klare WordPress website.